Cool News

Din congelator direct la tine pe masă

Îți faci mereu griji că nu ai ce să pregătești la cină după o zi lungă și obositoare? Timpul tau este limitat, dar congelatorul tău e mereu plin? Minunat! La urma urmei, alimentele proaspăt congelate la scurt timp după recoltare păstrează chiar mai mulți nutrienți decât alternativele proaspete care sunt transportate direct la magazinele alimentare și mai apoi, în frigider.

De la mâncarea pregătită în microunde sau cuptor, până la deserturi și gustări fresh, produsele congelate îți oferă o gamă variată de idei de gătit interesante pentru tine și familia ta.

Pune pauză

Pregătirea meselor nu a fost niciodată mai rapidă. Abilitățile speciale de gătit nu sunt necesare, iar cu un efort minim și rezultate maxime, poți pregăti mesele și, în același timp te poți concentra pe timpul petrecut cu familia în loc să fii blocat în bucătărie.

Oferă-ți o pauză. Scopul este să luați masa împreună, ideal ceva pregătit acasă. Alimentele congelate sunt opțiunea perfectă și rapidă și în același timp furnizează substanțele nutritive esențiale.

Creativitate și sănătate

Fie că preferi să consumi produse de tip ready-meal, alimente cu conținut scăzut în grăsimi sau iubești legumele, trebuie să știi că tu controlezi ce se întâmplă în bucătăria ta. Congelatele îți oferă o varietate de mâncăruri gustoase, bogate în nutrienți, astfel că vei avea mereu parte de mese diversificate și echilibrate pentru tine și familia ta.

Unul dintre punctele forte ale congelatelor este acela ca poți vedea pe etichetă numărul de calorii, precum și macronutrienții, iar astfel îți poți construi mesele încă din supermarket. Economisești timp, având mereu parte de o altfel de masă și nu orice fel de masă, una sănătoasă.

Hai la gătit

Fii creativ cu planificarea mesei! Încearcă ceva nou și adăugă legume extra la felul tău preferat de paste, încearcă un fruct exotic sau începe să adaugi fructe congelate în terciul de ovăz de la micul dejun. Astfel te vei bucura de o masă copioasă și nutritivă, cu puține calorii. Fii creativ, congelatele nu trebuie să fie plictisitoare.

Congelatorul este o extensie a cămării tale. Profită din plin de acest spațiu prețios și bucură-te de cină în timpul săptămânii. Chiar dacă majoritatea rețetelor de pe internet solicită varianta fresh a unui ingredient, tot ce trebuie să faci este să schimbi cu echivalentul său congelat și să te asiguri că urmezi instrucțiunile. Nimic mai simplu. În plus, alegerea alimentelor congelate este perfectă pentru protejarea mediului, de la economii de energie și financiare, până la reducerea deșeurilor.