Cool Facts

De la mainstream la cool

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ne place comoditatea și ne-am obișnuit să trăim într-o lume standard în nuanțe de alb și negru. Rutina zilnică ne ține în tiparele deja formate de societate. Suntem atât de ocupați, încât uităm să acordăm atenția nostră unora dintre cele mai importante lucruri: timpul petrecut cu cei dragi și alimentația.

Ritmul alert în care trăim face să pară că alimentația sănătoasă necesită timp și efort. Schimbarea doar a câtorva obiceiuri poate face diferența.

Think outside the box

A venit momentul să fim creativi, liberi și să punem problema într-un mod la care nu ne-am mai gândit. Hai să ieșim din tiparele care ne blochează creativitatea și să ne bucurăm de timp petrecut cu familia, dar și de o masă gustoasă. Gătitul ne răpește o mare parte din timpul petrecut cu cei dragi. Chiar și întrebarea “ce să mai gătesc astăzi” ne consumă minute prețioase. Vestea bună este că nu trebuie să mai petrecem ore în șir în bucătărie, fie că gătim pentru noi, fie pentru familie. Trebuie să luăm în considerare alte metode și soluții pentru a ajunge la rezultatul dorit. Adică: îmbinăm utilul cu plăcutul și ne bucurăm de cei dragi și de o masă rapidă și gustoasă. Există o mulțime de rețete rapide, ușoare și sănătoase pentru a servi o masă în 30 de minute sau mai puțin. Utilizarea alimentelor congelate ne ajută să economisim nu doar timp, dar și energie și bani și, bonus, ne ajută să combatem risipa alimentară.

Cool facts about cool food

Alimentele congelate se potrivesc perfect vremurilor în care trăim, oferind nutrienți, varietate, ușurință în preparare și certitudine într-un moment în care avem nevoie mai mult decât oricând în bucătăriile noastre. Studiile ne arată că produsele congelate sunt potrivite tuturor nivelurilor de venit și că aceia care le aleg tind, în general, să se bazeze pe aceste produse atât pentru mese în familie, cât și pentru ocazii mai speciale. Mersul la cumpărături nu a fost niciodată mai ușor. Produsele congelate ne permit să ne aprovizionăm cu o gamă largă de alimente sănătoase, produse de tip ready-meal, gustări exotice sau deserturi. Toate ușor de preparat. Reducem timpul petrecut la cumpărături deoarece avem în congelator o varietate de alegeri și toate ingredientele necesare pentru orice masă din zi.  

Be cool

Orizonturile noastre culinare sunt fără îndoială mai vaste ca niciodată, iar produsele congelate ne oferă un format pentru a experimenta feluri de mâncare noi și exotice fără ezitare. Haideți să experimentăm și să ne bucurăm de nou. Ieșim din tipare, dar o facem într-un mod cool. Departamentul de produse congelate oferă o varietate de preparate delicioase pentru toate preferințele și toate gusturile. Fie că sunt clasice precum mixuri de legume și produse de patiserie sau de tip ready-meal precum lasagna și paella valenciana.

The sky is the limit când vine vorba despre produsele congelate. Cu puțină imaginație, ne bucurăm de un răsfăț culinar ca la restaurant și de timp petrecut cu cei dragi.